Nieuw programma Richard Hammond's BIG start dinsdag op Discovery

Nieuw programma Richard Hammond's BIG start dinsdag op Discovery
Groot, groter, grootst

Kijktip :

We kennen de olijke Brit Richard Hammond van het populairste autoprogramma ter wereld, Top Gear, maar hij heeft meer in zijn mars. In zijn eigen programma Richard Hammond's BIG, vanaf dinsdag 11 februari te zien op Discovery, gaat hij op zoek naar de grootste machines en bouwwerken ter wereld.

Volkswagen
In de eerste aflevering gaat Hammond naar de grootste autofabriek ter wereld, namelijk die van Volkswagen. Dit enorme complex staat in de Duitse stad Wolfsburg. Hier krijgt hij enkele staaltjes futuristische technologie te zien en ontdekt hij hoe deze megafabriek werkt. Hammond krijgt een exclusief kijkje achter de schermen om de techniek van deze megaconstructies te ervaren.

Tunnels, torens en vliegtuigen
De rest van de afleveringen staan ook bol van de verbazingwekkendste bouwwerken. Denk aan de hoogste toren ter wereld, de langste treintunnel of het grootste vrachtvliegtuig. Hoe ga je als engineer te werk als je zulke grote projecten moet voltooien? Waar begin je? Met welke natuurkrachten moet je rekening houden? En hoe breng je het allemaal op zijn plaats?

Het nieuwe programma Richard Hammond's BIG is vanaf dinsdag 11 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op Discovery. Lees hier waar je Discovery kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Richard Hammond's BIG start dinsdag op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV