Vitesse - PSV live op tv

Vitesse - PSV live op tv
Weer een echte test voor Eindhovenaren

Sport :

Op zondag 23 februari spelen PSV en Vitesse in de 24ste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Geldredome in Arnhem. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten Vitesse - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
Voorlopig lijkt PSV de vorm te hebben gevonden. Nadat twee weken terug van Willem II werd gewonnen, was vorige week ADO Den Haag een prooi voor de jagers uit Eindhoven. Nu komt er een volgende test: Vitesse staat op het programma. Lukt het PSV ook van de geel-zwarten te winnen?

Bekijk het complete speelschema van PSV

Vitesse
De mannen uit Arnhem staan redelijk stevig op de zesde plaats, vooral wanneer concurrent FC Utrecht punten blijft verspelen. Toch blijven de Arnhemmers ook punten verspelen: tegen Emmen, ADO, Groningen en Ajax lieten ze punten liggen. Is PSV de volgende?

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.00 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Vitesse - PSV is zondag dd februari om 14.30 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vitesse - PSV live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV