Cold Feet seizoen 9 vanaf vrijdag te zien op NPO 3

Cold Feet seizoen 9 vanaf vrijdag te zien op NPO 3
Britse sitcom gaat verder

Kijktip :

Nu het coronavirus de wereld in zijn greep houdt hebben veel mensen behoefte aan een beetje humor. Wie houdt van de heerlijke ironie van de Britten, zit vanaf vrijdag 3 april goed op NPO 3. Dan begint het negende seizoen van de tragikomische serie Cold Feet.

Relaties
Ondanks de vele hilarische momenten komen er ook genoeg serieuze zaken aan bod in Cold Feet, en die combinatie bezorgt de serie al jaren veel succes. Cold Feet gaat over de vriendschappen en relaties tussen verschillende mensen. Ook het ouderschap is een belangrijk thema. In de eerste aflevering van het negende seizoen wil Jenny samen met Pete hun oude leven oppakken.

Kanker
Jenny is namelijk klaar met haar behandeling voor kanker, maar de strijd is nog lang niet gestreden. Ondertussen begint David Mary op een nieuwe manier te zien, maar moet hij er nog steeds aan wennen dat Karen en Adam nu een relatie hebben. Adam ligt overigens flink onder vuur op zijn werk; hij probeert daar verandering in te brengen.

Het negende seizoen van Cold Feet is vanaf vrijdag 3 april wekelijks rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Cold Feet terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cold Feet seizoen 9 vanaf vrijdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV