Maandag in Jinek: Dolf Jansen, Barbara Baarsma, Pieter Elbers en meer

Maandag in Jinek: Dolf Jansen, Barbara Baarsma, Pieter Elbers en meer
De gasten van maandag 6 april

Kijktip :

Vandaag begint Jinek weer aan een nieuwe werkweek. Nog altijd begint Eva Jinek rond de klok van 21.20 uur aan haar extra lange uitzendingen, in verband met het coronavirus. Vanavond (6 april) zijn onder anderen Barbara Baarsma en Dolf Jansen te gast.

Tekst gaat door onder video's.Gasten in Jinek - maandag 6 april

  • De sportscholen zijn dicht en we zitten ook nog eens veel meer binnen dan normaal. Om toch wat beweging te krijgen, beginnen steeds meer mensen met hardlopen. We bespreken de positieve trend vanavond met cabaretier Dolf Jansen, oud-topsporter Gregory Sedoc en hoofdredacteur van het AD en hardloper Hans Nijenhuis.
  • Hoe houdt Pieter Elbers KLM letterlijk in de lucht? Vanavond vertelt hij erover bij Jinek. En hoe houden andere ondernemingen hun hoofd boven water? Barbara Baarsma praat ons bij.
  • Het coronavirus slaat hard toe bij patiënten met overgewicht. Hoe kan dat? Aan tafel Peter van der Voort, hoofd Intensive Care van het Universitair Medisch Centrum in Groningen en Liesbeth van Rossum, internist en hoogleraar obesitas in het Erasmus MC.
  • Marlène Bergmans en Marianne Rouw hadden hun baan in het ziekenhuis opgezegd en ze waren al aan een nieuwe baan begonnen. Marlène op een advocatenkantoor en Marianne was inmiddels fotograaf. Maar vanwege het coronavirus besloten zij allebei hun oude baan in het ziekenhuis weer op te pakken.

Jinek is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: Dolf Jansen, Barbara Baarsma, Pieter Elbers en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV