Hilarische comedy Galaxy Quest zie je woensdag op Comedy Central

Hilarische comedy Galaxy Quest zie je woensdag op Comedy Central
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

Bijna elk filmgenre smeekt wel om een parodie - misschien met uitzondering van comedy zelf - maar boven aan de lijst bevindt zich science fiction. De makers van Galaxy Quest zien de humor van het genre in en maakten er een briljante comedy over. De film is woensdag te zien op Comedy Central en je kunt Galaxy Quest streamen via onder meer Google Play en iTunes.

Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
De plot van Galaxy Quest is even bizar als hilarisch. In de film zien we namelijk hoe de hoofdrolspelers van een populaire science fiction-serie, die ook Galaxy Quest heet, worden ontvoerd door buitenaardse wezens - die ze voor echte ruimtehelden aanzien. In het heelal moeten ze de strijd aanbinden met de kwaadaardige generaal Sarris en zijn ruimteleger. Uiteraard zijn de mannen en vrouwen hier niet echt op toegerust en er ontstaat al snel gekibbel over van alles en nog wat. Ze hebben echter niet door dat ze juist de aangewezen personen zijn om deze taak te vervullen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
In een parodie als Galaxy Quest is veel belangrijk, maar boven alles moet de regisseur kunnen vertrouwen op een goed script en een fantastische groep acteurs. Gelukkig waren beide ingrediënten aanwezig voor filmmaker Dean Parisot. Onder de acteurs bevinden zich onder meer Tim Allen en Sam Rockwell, maar de show wordt gestolen door twee veelgeprezen veteranen. Sigourney Weaver speelt de vrouw die als enige commando's kan geven aan de computer aan boord van het ruimteschip en Alan Rickman is de wetenschapper aan boord, die bekend staat om zijn enorme intelligentie en bijzondere krachten.

Cast
Naast Tim Allen (Toy Story 4) en Sigourney Weaver (A Monster Calls) zijn ook Alan Rickman (Eye in the Sky) en Sam Rockwell (Jojo Rabbit) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Dean Parisot.

Galaxy Quest (1999) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op woensdag 2 december om 20.35 uur te zien op Comedy Central. Genre: comedy, science fiction. Speelduur: 102 minuten.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarische comedy Galaxy Quest zie je woensdag op Comedy Central of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier