Zaterdag in De vloer op: o.a. Stefan de Walle en Yannick van de Velde

Zaterdag in De vloer op: o.a. Stefan de Walle en Yannick van de Velde
Korte theaterstukjes in improvisatieprogramma

Kijktip :

Zaterdag (25 juli) is er een nieuwe aflevering van het improvisatieprogramma De vloer op te zien op NPO 3. Hierin maken diverse bekende acteurs en actrices korte stukjes improvisatietheater. Deze week zijn dat Sanne den Hartogh, Margôt Ros, Yannick van de Velde en Stefan de Walle.

Actuele thema's
In het programma De vloer op worden getalenteerde acteurs door regisseur Peter de Baan voor de leeuwen gegooid. Actuele maatschappelijke en relationele dilemma's worden in een improvisatie-opdracht gegoten. Deze week wordt gestart met het fragment Dit ben ik, waarin Ros en De Walle een echtpaar spelen dat door middel van ademhalingsoefeningen de coronacrisis het hoofd biedt. De Walle is arts en krijgt het aanbod om, nu de crisis in Nederland onder controle is, naar Zuid-Afrika te gaan om daar te helpen. Ros heeft zo haar bedenkingen.

Boeken en cabaret
In het tweede stukje spelen Ros en Den Hartogh twee boeken (!), die al maanden naast elkaar op de uitverkoop-plank staan. De versnipperaar wacht, maar in een poging om haar zinderende pagina's gelezen te krijgen vraagt Ros de serieuze Den Hartogh om haar te lezen. In het laatste fragment zien we hoe De Walle, die al jaren met dezelfde cabaretvoorstelling optreedt maar geen succes meer heeft, hulp krijgt van een jong talent: Van de Velde. Krijgt deze succesvolle comedian de koppige De Walle zo ver om de grenzen op te zoeken?

De vloer op is op zaterdag 25 juli om 22.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt deze aflevering van De vloer op terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV