Bekijk trailer nieuwe thrillerserie Grenslanders met ondertiteling

Bekijk trailer nieuwe thrillerserie Grenslanders met ondertiteling

Bekijk trailer nieuwe thrillerserie Grenslanders met ondertiteling De nieuwe serie Grenslanders gaat vanavond van start, deze speelt zich af in de afgelegen grensstreek tussen Nederland en Vlaanderen. De Rotterdamse inspecteur Tara Dessel (Jasmine Sendar) en de Antwerpse gerechtspsychiater Bert Dewulf (Koen De Bouw) ontdekken een verband tussen een plezierjacht dat is aangetroffen met bloedsporen en doorzeefd is door kogels, en een mysterieus dolend meisje. Bekijk in bovenstaande video de trailer van Grenslanders met ondertiteling. De serie Grenslanders wordt vanaf zondag 25 augustus wekelijks uitgezonden op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Grenslanders terugkijken bij Gids.tv. Jasmine Sendar heeft hoofdrol in thriller-serie Grenslanders: 'Dit is het helemaal' Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer nieuwe thrillerserie Grenslanders met ondertiteling

De nieuwe serie Grenslanders gaat vanavond van start, deze speelt zich af in de afgelegen grensstreek tussen Nederland en Vlaanderen. De Rotterdamse inspecteur Tara Dessel (Jasmine Sendar) en de Antwerpse gerechtspsychiater Bert Dewulf (Koen De Bouw) ontdekken een verband tussen een plezierjacht dat is aangetroffen met bloedsporen en doorzeefd is door kogels, en een mysterieus dolend meisje.

Bekijk in bovenstaande video de trailer van Grenslanders met ondertiteling.

De serie Grenslanders wordt vanaf zondag 25 augustus wekelijks uitgezonden op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Grenslanders terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer nieuwe thrillerserie Grenslanders met ondertiteling of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV