Fien Vermeulen staat stil bij heftige periode uit haar leven: “Vader huilend aan mijn bed”

Fien Vermeulen staat stil bij heftige periode uit haar leven: “Vader huilend aan mijn bed”

Nieuwslezeres Fien Vermeulen (28) staat donderdag op haar Instagram stil bij een bijzondere mijlpaal. De sterke vrouw is namelijk al zesenhalf jaar schoon van de verschrikkelijke ziekte kanker: “Tijd om tijdens dagen als deze even stil te staan.”

De Qmusic-nieuwslezeres kreeg in 2012 het verschrikkelijke nieuws dat zij aan non-hodgkinlymfoomkanker leed. Vandaag (8 november) deelt de Expeditie Robinson kandidate een mooi bericht op Instagram:

Dankbaarheid
Vermeulen vindt het belangrijk om stil te staan bij herinneringen en om te relativeren: “Vandaag neem ik een moment voor verdriet om wat is geweest en dankbaarheid voor alle dagen die ik heb. Tijd die anderen niet meer hadden. Morgen weer een nieuwe dag, wat een tijd om te leven.”

Expeditie Robinson-deelneemster Fien Vermeulen deelt in de video hieronder bij Mattie & Marieke haar ervaringen over de eerste aflevering.

<em>Fien Vermeulen</em> staat stil bij heftige periode uit haar leven: “Vader huilend aan mijn bed” Nieuwslezeres Fien Vermeulen (28) staat donderdag op haar Instagram stil bij een bijzondere mijlpaal. De sterke vrouw is namelijk al zesenhalf jaar schoon van de verschrikkelijke ziekte kanker: “Tijd om tijdens dagen als deze even stil te staan.” De Qmusic-nieuwslezeres kreeg in 2012 het verschrikkelijke nieuws dat zij aan non-hodgkinlymfoomkanker leed. Vandaag (8 november) deelt de Expeditie Robinson kandidate een mooi bericht op Instagram: DankbaarheidVermeulen vindt het belangrijk om stil te staan bij herinneringen en om te relativeren: “Vandaag neem ik een moment voor verdriet om wat is geweest en dankbaarheid voor alle dagen die ik heb. Tijd die anderen niet meer hadden. Morgen weer een nieuwe dag, wat een tijd om te leven.” Expeditie Robinson-deelneemster Fien Vermeulen deelt in de video hieronder bij Mattie & Marieke haar ervaringen over de eerste aflevering. Verraadt vriend Fien de winnaar van Expeditie Robinson 2019? Bekijk deze video » Kaj Gorgels en vriendin Jessie Jazz doen aan rollenspellen: "Dan doe ik gewoon een andere stem" Bekijk deze video »
Nieuws :
Fien Vermeulen staat stil bij heftige periode uit haar leven: “Vader huilend aan mijn bed”
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fien Vermeulen staat stil bij heftige periode uit haar leven: “Vader huilend aan mijn bed” of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen