Cast Downton Abbey ziet nieuw seizoen serie niet zitten

Cast Downton Abbey ziet nieuw seizoen serie niet zitten

Cast Downton Abbey ziet nieuw seizoen serie niet zitten Ondanks de populariteit van de serie Downton Abbey en de film die 12 september uitkomt, zit een nieuw seizoen er niet in. “De familiereünie, zo voelde het, was geweldig. Maar je wil geen familiereünies meemaken die jarenlang duren”, zegt acteur Hugh Bonneville in bovenstaande video. ‘Op juiste moment gestopt’Een nieuw seizoen is volgens hem te veel van het goede, al wil hij wel af en toe op een bijzondere manier iets doen met Downton Abbey. “Ik denk dat het publiek vindt dat we op het juiste moment stopten, na zes jaar.” Bekijk het interview van NU.nl met een deel van de cast van Downton Abbey in bovenstaande video. Bekijk nieuwe trailer van de film Downton Abbey Bekijk deze video »
Serie :
Cast Downton Abbey ziet nieuw seizoen serie niet zitten

Ondanks de populariteit van de serie Downton Abbey en de film die 12 september uitkomt, zit een nieuw seizoen er niet in. “De familiereünie, zo voelde het, was geweldig. Maar je wil geen familiereünies meemaken die jarenlang duren”, zegt acteur Hugh Bonneville in bovenstaande video.

‘Op juiste moment gestopt’
Een nieuw seizoen is volgens hem te veel van het goede, al wil hij wel af en toe op een bijzondere manier iets doen met Downton Abbey. “Ik denk dat het publiek vindt dat we op het juiste moment stopten, na zes jaar.”

Bekijk het interview van NU.nl met een deel van de cast van Downton Abbey in bovenstaande video.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Cast Downton Abbey ziet nieuw seizoen serie niet zitten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV