Jimmy Kimmel-sidekick Guillermo voert sterren tequila bij Emmy's 2019

Jimmy Kimmel-sidekick Guillermo voert sterren tequila bij Emmy's 2019

<em>Jimmy Kimmel</em>-sidekick Guillermo voert sterren tequila bij <em>Emmy's 2019</em> Bij de vaste kijkers van de show van Jimmy Kimmel is diens sidekick Guillermo al bekend. De vrolijke Mexicaan zorgt altijd voor hilarische fragmenten, en dat lukte hem zondagavond ook weer. Toen was Guillermo aanwezig bij de Emmy's, waar hij de sterren de nodige tequila voerde. OscarsHet is inmiddels een bekende rubriek van Guillermo, die ook regelmatig aanwezig is geweest bij de Oscars. Dit keer krijgt hij bezoek van onder anderen Bill Hader, Nikolaj Coster-Waldau, Phoebe Waller-Bridge, Patricia Arquette en Billy Porter. Guillermo heeft wederom een bijzondere manier van interviewen bedacht: met de ruggen tegen elkaar, naar elkaar kijkend in de spiegel. En natuurlijk met tequila. Bekijk het hilarische fragment hierboven. Toch Emmy voor Carice van Houten. Game of Thrones verkozen tot beste Dramaserie Bekijk deze video » Loretta Schrijver verbaast zich over jurken bij Emmy's 2019: "Dit is toch vies?" Bekijk deze video » Barbara van Munster geeft exclusief kijkje achter de schermen bij Emmy's 2019 Bekijk deze video »
Entertainment :
Jimmy Kimmel-sidekick Guillermo voert sterren tequila bij Emmy's 2019

Bij de vaste kijkers van de show van Jimmy Kimmel is diens sidekick Guillermo al bekend. De vrolijke Mexicaan zorgt altijd voor hilarische fragmenten, en dat lukte hem zondagavond ook weer. Toen was Guillermo aanwezig bij de Emmy's, waar hij de sterren de nodige tequila voerde.

Oscars
Het is inmiddels een bekende rubriek van Guillermo, die ook regelmatig aanwezig is geweest bij de Oscars. Dit keer krijgt hij bezoek van onder anderen Bill Hader, Nikolaj Coster-Waldau, Phoebe Waller-Bridge, Patricia Arquette en Billy Porter. Guillermo heeft wederom een bijzondere manier van interviewen bedacht: met de ruggen tegen elkaar, naar elkaar kijkend in de spiegel. En natuurlijk met tequila.

Bekijk het hilarische fragment hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jimmy Kimmel-sidekick Guillermo voert sterren tequila bij Emmy's 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV