Plofkraak Haarlemmermeerstraat in Amsterdam: "slapende bewoner gewond"

Plofkraak Haarlemmermeerstraat in Amsterdam: "slapende bewoner gewond"

<em>Plofkraak</em> Haarlemmermeerstraat in <em>Amsterdam</em>: &quot;slapende bewoner gewond&quot; Bij een plofkraak aan de Haarlemmermeerstraat in Amsterdam is dinsdagochtend een gewonde gevallen, meldt het ANP. Er waren twee grote ontploffingen en iemand die in bed lag is gewond geraakt toen de ruiten door de explosie sprongen. "De schade is enorm"Het slachtoffer, dat lag te slapen, liep volgens de politie verwondingen aan het gezicht op, maar kon ter plaatse door ambulancepersoneel worden behandeld. De schade is enorm en getuigen zagen twee daders vluchten op een scooter, de politie is nog naar ze op zoek. Ook is er nog niet duidelijk of de twee buit hebben gemaakt. Bekijk het WNL-fragment over de plofkraak aan de Haarlemmermeerstraat hierboven. Plofkraak in Ouderkerk aan de Amstel: "Die knal ging door merg en been" Bekijk deze video »
Nieuws :
Plofkraak Haarlemmermeerstraat in Amsterdam: "slapende bewoner gewond"

Bij een plofkraak aan de Haarlemmermeerstraat in Amsterdam is dinsdagochtend een gewonde gevallen, meldt het ANP. Er waren twee grote ontploffingen en iemand die in bed lag is gewond geraakt toen de ruiten door de explosie sprongen.

"De schade is enorm"
Het slachtoffer, dat lag te slapen, liep volgens de politie verwondingen aan het gezicht op, maar kon ter plaatse door ambulancepersoneel worden behandeld. De schade is enorm en getuigen zagen twee daders vluchten op een scooter, de politie is nog naar ze op zoek. Ook is er nog niet duidelijk of de twee buit hebben gemaakt.

Bekijk het WNL-fragment over de plofkraak aan de Haarlemmermeerstraat hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Plofkraak Haarlemmermeerstraat in Amsterdam: "slapende bewoner gewond" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV