Advocaat Inez Weski wil crimineel Ridouan Taghi niet langer verdedigen

Advocaat Inez Weski wil crimineel Ridouan Taghi niet langer verdedigen

Advocaat <em>Inez Weski</em> wil crimineel <em>Ridouan Taghi</em> niet langer verdedigen Vandaag heeft advocaat Inez Weski bekend gemaakt de verdediging van de gezochte crimineel Ridouan Taghi neer te leggen. Dat wil echter niet zeggen dat ze haar handen helemaal van hem af trekt. Het heeft namelijk vooral te maken met het gebrek aan informatie dat ze krijgt: "Ik word te weinig gefaciliteerd door de rechtbank en het Openbaar Ministerie." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Peter R de Vries weet zeker dat Ridouan Taghi snel gepakt wordt Bekijk deze video » Proces tegen Ridouan Taghi begonnen, maar advocaat is bang dat hij al veroordeeld is Bekijk deze video »
Misdaad :
Advocaat Inez Weski wil crimineel Ridouan Taghi niet langer verdedigen

Vandaag heeft advocaat Inez Weski bekend gemaakt de verdediging van de gezochte crimineel Ridouan Taghi neer te leggen. Dat wil echter niet zeggen dat ze haar handen helemaal van hem af trekt. Het heeft namelijk vooral te maken met het gebrek aan informatie dat ze krijgt: "Ik word te weinig gefaciliteerd door de rechtbank en het Openbaar Ministerie."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Advocaat Inez Weski wil crimineel Ridouan Taghi niet langer verdedigen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV