Livestream persconferentie Erik ten Hag voor Ajax - Chelsea

Livestream persconferentie Erik ten Hag voor Ajax - Chelsea

Livestream persconferentie <em>Erik ten Hag</em> voor Ajax - Chelsea Op woensdag 23 oktober neemt Ajax het in de eigen Johan Cruijff Arena op tegen de Engelse grootmacht Chelsea. Een flinke kluif: kan Ajax de derde Europese overwinning op rij boeken? Kijk hierboven op dinsdag 22 oktober vanaf 15.15 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag. Champions LeagueAjax kent een voortvarende start in de groepsfase van de Champions League, met afgetekende overwinningen tegen het Franse Lille (thuis) en het Spaanse Valencia (uit). Twee keer werd het maar liefst 3-0 voor de Amsterdammers. De vraag is of die cijfers ook haalbaar zijn tegen Chelsea: na een stroeve start van het seizoen is de Britse machine steeds beter gaan draaien. Kijk hierboven op dinsdag 22 oktober vanaf 15.15 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag. De wedstrijd Ajax - Chelsea is op woensdag 23 oktober om 18.55 uur te zien op Veronica. Erik ten Hag lyrisch over Ziyech na Valencia – Ajax Bekijk deze video » Hakim Ziyech over zijn fenomenale doelpunt tijdens Valencia – Ajax Bekijk deze video »
Live :
Livestream persconferentie Erik ten Hag voor Ajax - Chelsea

Op woensdag 23 oktober neemt Ajax het in de eigen Johan Cruijff Arena op tegen de Engelse grootmacht Chelsea. Een flinke kluif: kan Ajax de derde Europese overwinning op rij boeken? Kijk hierboven op dinsdag 22 oktober vanaf 15.15 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag.

Champions League
Ajax kent een voortvarende start in de groepsfase van de Champions League, met afgetekende overwinningen tegen het Franse Lille (thuis) en het Spaanse Valencia (uit). Twee keer werd het maar liefst 3-0 voor de Amsterdammers. De vraag is of die cijfers ook haalbaar zijn tegen Chelsea: na een stroeve start van het seizoen is de Britse machine steeds beter gaan draaien.

Kijk hierboven op dinsdag 22 oktober vanaf 15.15 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag. De wedstrijd Ajax - Chelsea is op woensdag 23 oktober om 18.55 uur te zien op Veronica.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Livestream persconferentie Erik ten Hag voor Ajax - Chelsea of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV