Roxeanne Hazes rent zoontje Fender achterna op vakantie

Roxeanne Hazes rent zoontje Fender achterna op vakantie

<em>Roxeanne Hazes</em> rent zoontje <em>Fender</em> achterna op vakantie Roxeanne Hazes is momenteel aan het genieten van een vakantie in Algarve. Samen met haar partner en zoontje relaxt het drietal op de Portugese grasvelden. Papa geniet van het zonnetje terwijl mama zoontje Fender achterna rent. Hij schrijft bij de video die hij op Instagram plaatste: "Beste Mama." Bekijk de vakantie beelden van Roxeanne Hazes met haar gezin hierboven. Bekijk ook Roxeanne Hazes over haar concerten en moederschap: "Fender gaat weleens mee" Bekijk deze video » Roxeanne Hazes lanceert nieuwe single: 'Kapot' Bekijk deze video » Roxeanne Hazes: "Ik zie mijn onzekerheid als sterke eigenschap" Bekijk deze video »
Amusement :
Roxeanne Hazes rent zoontje Fender achterna op vakantie

Roxeanne Hazes is momenteel aan het genieten van een vakantie in Algarve. Samen met haar partner en zoontje relaxt het drietal op de Portugese grasvelden. Papa geniet van het zonnetje terwijl mama zoontje Fender achterna rent. Hij schrijft bij de video die hij op Instagram plaatste: "Beste Mama."

Bekijk de vakantie beelden van Roxeanne Hazes met haar gezin hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Roxeanne Hazes rent zoontje Fender achterna op vakantie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV