'Houterige' Winston Gerschtanowitz begeeft zich na 8 jaar op ijs voor ijsdans-show Dancing on Ice

'Houterige' Winston Gerschtanowitz begeeft zich na 8 jaar op ijs voor ijsdans-show Dancing on Ice

'Houterige' <em>Winston Gerschtanowitz</em> begeeft zich na 8 jaar op ijs voor ijsdans-show <em>Dancing on Ice</em> Winston Gerschtanowitz (43) gaat samen met Patty Brard het nieuwe SBS6-programma Dancing on Ice presenteren, hoewel de show in december begint, is Winston alvast aan het oefenen op de schaatsbaan. "Er moet wat olie bij"Bekijk hierboven hoe de presentator Winston Gerschtanowitz zich na lange tijd op het ijs begeeft. Hij noemt zijn schaatskunsten zelf erg "houterig": "Ik denk dat het dus 8 jaar geleden is dat ik kunstschaatsen aan had. Voor “Dancing on Ice” dat binnenkort begint dacht ik even het ijs op en het viel niet tegen moet ik zeggen hoor. Al moet er nog wel wat olie bij. #houterig #dancingonice", aldus Winston. Bekijk de video, waarin Winston hard aan het oefenen is op de schaatsbaan, hierboven. Dancing on Ice is vanaf 7 december elke zaterdag te zien bij SBS6. Donny Roelvink en Juvat Westendorp binden de schaatsen onder Bekijk deze video » Ook Charly Luske en Celine Huijsmans in Dancing On Ice Bekijk deze video » Patty Brard gaat samen met Winston Dancing on Ice presenteren Bekijk deze video »
TV :
'Houterige' Winston Gerschtanowitz begeeft zich na 8 jaar op ijs voor ijsdans-show Dancing on Ice

Winston Gerschtanowitz (43) gaat samen met Patty Brard het nieuwe SBS6-programma Dancing on Ice presenteren, hoewel de show in december begint, is Winston alvast aan het oefenen op de schaatsbaan.

"Er moet wat olie bij"
Bekijk hierboven hoe de presentator Winston Gerschtanowitz zich na lange tijd op het ijs begeeft. Hij noemt zijn schaatskunsten zelf erg "houterig": "Ik denk dat het dus 8 jaar geleden is dat ik kunstschaatsen aan had. Voor “Dancing on Ice” dat binnenkort begint dacht ik even het ijs op en het viel niet tegen moet ik zeggen hoor. Al moet er nog wel wat olie bij. #houterig #dancingonice", aldus Winston.

Bekijk de video, waarin Winston hard aan het oefenen is op de schaatsbaan, hierboven. Dancing on Ice is vanaf 7 december elke zaterdag te zien bij SBS6.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 'Houterige' Winston Gerschtanowitz begeeft zich na 8 jaar op ijs voor ijsdans-show Dancing on Ice of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen