Rolf Sanchez zingt swingende Latin medley bij De Wereld Draait Door

Rolf Sanchez zingt swingende Latin medley bij De Wereld Draait Door

<em>Rolf Sanchez</em> zingt swingende <em>Latin medley</em> bij <em>De Wereld Draait Door</em> Donderdag zingt Rolf Sanchez een Latin Medley in De Wereld Draait Door. De latin artiest is mega populair in Zuid Amerika, maar sinds het programma Beste Zangers is Rolf nu ook populair in zijn eigen kikkerlandje. "Miami of Nieuw-Vennep?"Op de stelling: "Miami of Nieuw-Vennep" geeft Rolf als antwoord: "Miami". "Met mijn carriere en de muziek die ik maak, moet ik daar zijn", aldus Rolf tegen het blad Metro. Toch laat hij op zijn Instagram weten dat hij het geweldig vindt om bij De Wereld Draait Door te mogen optreden. __Bekijk in de video hierboven hoe Rolf Sanchez zijn Latin Medley zingt in DWDD __ Beste Zangers gemist? Emma Heesters & Rolf Sanchez zingen 'Pa Olvidarte' Bekijk deze video » Quiz: Hoe goed kennen André Hazes, Marco Borsato en Rolf Sanchez elkaar? Bekijk deze video » Thomas Berge daagt Rolf Sanchez uit om de halve marathon te lopen in Enschede Bekijk deze video »
Muziek :
Rolf Sanchez zingt swingende Latin medley bij De Wereld Draait Door

Donderdag zingt Rolf Sanchez een Latin Medley in De Wereld Draait Door. De latin artiest is mega populair in Zuid Amerika, maar sinds het programma Beste Zangers is Rolf nu ook populair in zijn eigen kikkerlandje.

"Miami of Nieuw-Vennep?"
Op de stelling: "Miami of Nieuw-Vennep" geeft Rolf als antwoord: "Miami". "Met mijn carriere en de muziek die ik maak, moet ik daar zijn", aldus Rolf tegen het blad Metro. Toch laat hij op zijn Instagram weten dat hij het geweldig vindt om bij De Wereld Draait Door te mogen optreden.

__Bekijk in de video hierboven hoe Rolf Sanchez zijn Latin Medley zingt in DWDD __

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rolf Sanchez zingt swingende Latin medley bij De Wereld Draait Door of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen