Celine Huijsmans lyrisch over schaatspartner Dancing On Ice: ‘Die krijgt mij wel de lucht in’

Celine Huijsmans lyrisch over schaatspartner Dancing On Ice: ‘Die krijgt mij wel de lucht in’

Celine Huijsmans lyrisch over schaatspartner <em>Dancing On Ice</em>: ‘Die krijgt mij wel de lucht in’ Celine Huijsmans heeft vandaag voor het eerst haar schaatspartner voor Dancing On Ice ontmoet, en de presentatrice is hier dolblij mee. Ze gaat het avontuur aan met de Amerikaanse Alan. “Ik vond hem heel fijn, een hele leuke jongen.” Wilfred Genee en zijn sidekicks willen gelijk alles van hem weten en Celine geeft toe dat ze hem niet onaantrekkelijk vindt. Ook is ze onder de indruk van zijn schaatskwaliteiten. “Die krijgt mij wel de lucht in.” Bekijk het hele gesprek met Celine Huijsmans over haar schaatspartner voor Dancing On Ice in de video hierboven. Ook Charly Luske en Celine Huijsmans in Dancing On Ice Bekijk deze video » 'Houterige' Winston Gerschtanowitz begeeft zich na 8 jaar op ijs voor ijsdans-show Dancing on Ice Bekijk deze video »
TV :
Celine Huijsmans lyrisch over schaatspartner Dancing On Ice: ‘Die krijgt mij wel de lucht in’

Celine Huijsmans heeft vandaag voor het eerst haar schaatspartner voor Dancing On Ice ontmoet, en de presentatrice is hier dolblij mee. Ze gaat het avontuur aan met de Amerikaanse Alan. “Ik vond hem heel fijn, een hele leuke jongen.” Wilfred Genee en zijn sidekicks willen gelijk alles van hem weten en Celine geeft toe dat ze hem niet onaantrekkelijk vindt. Ook is ze onder de indruk van zijn schaatskwaliteiten. “Die krijgt mij wel de lucht in.”

Bekijk het hele gesprek met Celine Huijsmans over haar schaatspartner voor Dancing On Ice in de video hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Dancing on Ice
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Celine Huijsmans lyrisch over schaatspartner Dancing On Ice: ‘Die krijgt mij wel de lucht in’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV