Bekijk beelden van première Penoza: The Final Chapter

Bekijk beelden van première Penoza: The Final Chapter

Bekijk beelden van première <em>Penoza: The Final Chapter</em> Penoza-fans hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. De serie heeft een vervolg in de vorm van de film Penoza: The Final Chapter. De Penoza-film is in première gegaan en dit werd groots gevierd. Het leek erop dat hoofdrolspeelster Carmen van Walraven (een rol van Monic Hendrickx) dood was, maar niets blijkt minder waar in de film. Bekijk beelden van de film zelf en de première van Penoza: The Final Chapter van RTL Boulevard in de video hierboven. Jamie Trenité over Penoza-Film: 'Ongelofelijk spannend' Bekijk deze video » Mick Harren grapt na nepwapen-incident: ‘Ik ben eigenlijk de grootste crimineel van Nederland!" Bekijk deze video »
Film :
Bekijk beelden van première Penoza: The Final Chapter

Penoza-fans hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. De serie heeft een vervolg in de vorm van de film Penoza: The Final Chapter.

De Penoza-film is in première gegaan en dit werd groots gevierd. Het leek erop dat hoofdrolspeelster Carmen van Walraven (een rol van Monic Hendrickx) dood was, maar niets blijkt minder waar in de film. Bekijk beelden van de film zelf en de première van Penoza: The Final Chapter van RTL Boulevard in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk beelden van première Penoza: The Final Chapter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV