Marco Weijers over Disney film Frozen 2: "Veel te donkere sfeer voor jonge fans"

Marco Weijers over Disney film Frozen 2: "Veel te donkere sfeer voor jonge fans"

<em>Marco Weijers</em> over Disney film <em>Frozen 2</em>: &quot;Veel te donkere sfeer voor jonge fans&quot; Zes jaar geleden werd de Disney film Frozen een van de grootste animatie successen ooit, en nu is Frozen 2 eindelijk in de bioscoop te zien. De Telegraaf deelt een video waarin wordt gesproken over de nieuwe animatie film. "Te donkere sfeer"De Amerikaanse film sleepte twee Oscars en een hitsong binnen, en het vervolg is vanaf 18 november in de bioscoop te zien. Marco Weijers heeft weer zijn ongezouten mening klaar en laat weten dat de film een veel te donkere sfeer heeft voor jonge fans. Bekijk hierboven de De Telegraaf-video met daarin beelden van Frozen 2 en de beoordeling van Marco Weijers.
Film :
Marco Weijers over Disney film Frozen 2: "Veel te donkere sfeer voor jonge fans"

Zes jaar geleden werd de Disney film Frozen een van de grootste animatie successen ooit, en nu is Frozen 2 eindelijk in de bioscoop te zien. De Telegraaf deelt een video waarin wordt gesproken over de nieuwe animatie film.

"Te donkere sfeer"
De Amerikaanse film sleepte twee Oscars en een hitsong binnen, en het vervolg is vanaf 18 november in de bioscoop te zien. Marco Weijers heeft weer zijn ongezouten mening klaar en laat weten dat de film een veel te donkere sfeer heeft voor jonge fans.

Bekijk hierboven de De Telegraaf-video met daarin beelden van Frozen 2 en de beoordeling van Marco Weijers.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marco Weijers over Disney film Frozen 2: "Veel te donkere sfeer voor jonge fans" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen