Shaffy-special DWDD: Wie was Ramses Shaffy?

Shaffy-special DWDD: Wie was Ramses Shaffy?

<em>Shaffy-special DWDD</em>: Wie was Ramses Shaffy? Het is aankomende zondag (1 december) precies tien jaar geleden dat Ramses Shaffy zijn laatste adem uitblies. De hele uitzending van De Wereld Draait Door stond in teken van de grote Nederlandse artiest. Onder andere Dave Budha, Cecilia Thoden van Velzen en Yorick Stam waren te gast. Ook Huub van der Lubbe was van de partij. In de intro van de show gaven de heren antwoord op de vraag: Wie was Ramses Shaffy? Bekijk de beelden van De Wereld Draait Door over Ramses Shaffy hierboven. DWDD gemist? Veteranen vertellen over hun tijd in Indonesië en wat ze daar uitspookten Bekijk deze video » DWDD Ramses Shaffy-special: Trein naar het Noorden Bekijk deze video »
Talkshow :
Shaffy-special DWDD: Wie was Ramses Shaffy?

Het is aankomende zondag (1 december) precies tien jaar geleden dat Ramses Shaffy zijn laatste adem uitblies. De hele uitzending van De Wereld Draait Door stond in teken van de grote Nederlandse artiest. Onder andere Dave Budha, Cecilia Thoden van Velzen en Yorick Stam waren te gast. Ook Huub van der Lubbe was van de partij. In de intro van de show gaven de heren antwoord op de vraag: Wie was Ramses Shaffy?

Bekijk de beelden van De Wereld Draait Door over Ramses Shaffy hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shaffy-special DWDD: Wie was Ramses Shaffy? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier