Bekijk de trailer van nieuwe Netflix-serie Messiah

Bekijk de trailer van nieuwe Netflix-serie Messiah

Bekijk de trailer van nieuwe Netflix-serie <em>Messiah</em> In de serie Messiah wordt een mysterieuze man onderzocht door de CIA. Veel mensen geloven dat hij wonderen kan verrichten. Maar het is de grote vraag of dit inderdaad zo is, of dat het gaat om een oplichter. Vanaf volgend jaar is het eerste seizoen van Messiah te zien, bekijk hierboven alvast de trailer. De serie Messiah is vanaf 1 januari 2020 te zien via Netflix. Bekijk de nieuwe trailer van Pixar's Onward Bekijk deze video » Bekijk de eerste trailer van Black Widow Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van nieuwe Netflix-serie Messiah

In de serie Messiah wordt een mysterieuze man onderzocht door de CIA. Veel mensen geloven dat hij wonderen kan verrichten. Maar het is de grote vraag of dit inderdaad zo is, of dat het gaat om een oplichter. Vanaf volgend jaar is het eerste seizoen van Messiah te zien, bekijk hierboven alvast de trailer.

De serie Messiah is vanaf 1 januari 2020 te zien via Netflix.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van nieuwe Netflix-serie Messiah of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen