Jan Smit, Chantal Janzen en Edsilia Rombley presenteren Eurovisie Songfestival 2020

Jan Smit, Chantal Janzen en Edsilia Rombley presenteren Eurovisie Songfestival 2020

Jan Smit, Chantal Janzen en Edsilia Rombley presenteren <em>Eurovisie Songfestival 2020</em> Het grote liedjesfestijn komt volgend jaar naar Rotterdam, dankzij de winst van Duncan Laurence in mei 2019 en het best bewaarde geheim is woensdag door AVROTROS bekendgemaakt. De presentatoren van het Eurovisie Songfestival 2020 zijn Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley! Chantal is "onze knuffelpresentator"Daphne Bunskoek laat in het programma 5 Uur Live weten heel blij te zijn met Chantal Janzen als presentatrice: "Ze is echt een beetje onze knuffelpresentator." Chantal schrijft op social media: "Eindelijk mag ik het geweldige nieuws met jullie delen, dat ik de eer heb om het EUROVISIE SONGFESTIVAL 2020 te mogen presenteren samen met deze top collega’s @jansmit en @edsiliarombley! Als presentatrice ben ik ontzettend dankbaar voor deze kans, en dat @rtl4 mij deze ‘uitstap’ gunt. Ik kijk er enorm naar uit om dit te gaan doen met een fantastisch team! "Edsilia Rombley heeft twee keer aan het liedjesfestijn meegedaan en kan heel goed Engels", voegt Daphne toe. Jan Smit past ook perfect in het Songfestival plaatje en laat op zijn Instagram weten hartstikke blij te zijn. Dinsdag 12 en donderdag 14 mei zijn de halve finales en de grote finale van het Songfestival is 16 mei 2020. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2020 volgen via Gids.tv. Edsilia Rombley is verrast: "Ga ik het Songfestival presenteren?" Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden van decor Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam Bekijk deze video » Stormloop voor Eurovisie Songfestival: honderden vrijwilligers melden zich aan Bekijk deze video »
Entertainment :
Jan Smit, Chantal Janzen en Edsilia Rombley presenteren Eurovisie Songfestival 2020

Het grote liedjesfestijn komt volgend jaar naar Rotterdam, dankzij de winst van Duncan Laurence in mei 2019 en het best bewaarde geheim is woensdag door AVROTROS bekendgemaakt. De presentatoren van het Eurovisie Songfestival 2020 zijn Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley!

Chantal is "onze knuffelpresentator"
Daphne Bunskoek laat in het programma 5 Uur Live weten heel blij te zijn met Chantal Janzen als presentatrice: "Ze is echt een beetje onze knuffelpresentator." Chantal schrijft op social media: "Eindelijk mag ik het geweldige nieuws met jullie delen, dat ik de eer heb om het EUROVISIE SONGFESTIVAL 2020 te mogen presenteren samen met deze top collega’s @jansmit en @edsiliarombley! Als presentatrice ben ik ontzettend dankbaar voor deze kans, en dat @rtl4 mij deze ‘uitstap’ gunt. Ik kijk er enorm naar uit om dit te gaan doen met een fantastisch team!

"Edsilia Rombley heeft twee keer aan het liedjesfestijn meegedaan en kan heel goed Engels", voegt Daphne toe. Jan Smit past ook perfect in het Songfestival plaatje en laat op zijn Instagram weten hartstikke blij te zijn.

Dinsdag 12 en donderdag 14 mei zijn de halve finales en de grote finale van het Songfestival is 16 mei 2020. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2020 volgen via Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan Smit, Chantal Janzen en Edsilia Rombley presenteren Eurovisie Songfestival 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen