Vulkaanuitbarsting Nieuw-Zeeland. Bekijk de heftige beelden.

Vulkaanuitbarsting Nieuw-Zeeland. Bekijk de heftige beelden.

Vulkaanuitbarsting <em>Nieuw-Zeeland</em>. Bekijk de heftige beelden. Heftige beelden uit Nieuw-Zeeland. Bij een vulkaanuitbarsting is zeker één persoon om het leven gekomen. Het natuurverschijnsel speelde zich af op het bij toeristen enorm populaire White Island. Vermoedelijk vallen er meer doden te betreuren, zo meldt de plaatselijke politie. Bekijk de eerste beelden, van het AD, hierboven. Bekijk ook Dit zijn de finalisten van Expeditie Robinson 2019 Bekijk deze video » Kopspijkers-cabaret met Willem-Alexander, Martien Meiland en Femke Halsema Bekijk deze video » Buienradar: veel regen en kans op windstoten Bekijk deze video »
Nieuws :
Vulkaanuitbarsting Nieuw-Zeeland. Bekijk de heftige beelden.

Heftige beelden uit Nieuw-Zeeland. Bij een vulkaanuitbarsting is zeker één persoon om het leven gekomen. Het natuurverschijnsel speelde zich af op het bij toeristen enorm populaire White Island. Vermoedelijk vallen er meer doden te betreuren, zo meldt de plaatselijke politie. Bekijk de eerste beelden, van het AD, hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vulkaanuitbarsting Nieuw-Zeeland. Bekijk de heftige beelden. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen