Lidl kerst commercial 2019: weinig emotie

Lidl kerst commercial 2019: weinig emotie

<em>Lidl</em> kerst commercial 2019: weinig emotie Waar Lidl vorig jaar nog vele ogen op zich gericht wist te krijgen vanwege de kerst commercial met Beau van Erven Dorens, hebben ze het dit jaar een stuk eenvoudiger aangepakt. Algemene beeldenWellicht was het budget op want het resultaat is een commercial die weinig indruk achterlaat en zich niet toespitst op een persoonlijk verhaal, waar de kijker in deze periode altijd juist zo van lijkt te genieten. Waar andere bekende supermarkten inspelen op het sentiment beperkt Lidl zich tot wat algemene beelden van kerstdiners. Bekijk de kerst commercial van Lidl hierboven. Bekijk de beste kerst commercials van dit jaar Jumbo ontroert met kerst commercial 2019 Bekijk deze video » Albert Heijn kerstcommercial 2019: onvergetelijke kerst Bekijk deze video » PLUS kerst commercial 2019: wonder in ziekenhuis Bekijk deze video »
TV :
Lidl kerst commercial 2019: weinig emotie

Waar Lidl vorig jaar nog vele ogen op zich gericht wist te krijgen vanwege de kerst commercial met Beau van Erven Dorens, hebben ze het dit jaar een stuk eenvoudiger aangepakt.

Algemene beelden
Wellicht was het budget op want het resultaat is een commercial die weinig indruk achterlaat en zich niet toespitst op een persoonlijk verhaal, waar de kijker in deze periode altijd juist zo van lijkt te genieten. Waar andere bekende supermarkten inspelen op het sentiment beperkt Lidl zich tot wat algemene beelden van kerstdiners. Bekijk de kerst commercial van Lidl hierboven.

Bekijk de beste kerst commercials van dit jaar

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lidl kerst commercial 2019: weinig emotie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen