Jeroen van der Boom feest met reizigers in kersttram

Jeroen van der Boom feest met reizigers in kersttram

<em>Jeroen van der Boom</em> feest met reizigers in kersttram De kerstdagen komen er weer aan en om het ultieme kerstgevoel over te brengen wordt de tram in Amsterdam weer omgetoverd tot kersttram. In de kersttram van SkyRadio werden de reizigers vandaag verrast met een live optreden van niemand minder dan Jeroen van der Boom. Samen met zijn kerstmannen maakte hij een feestje in de rijdende tram. Bekijk de beelden van de swingende kerstmannen en Jeroen van der Boom in de video hierboven. Jeroen van der Boom: 'Ik moest als tiener mee naar naturistencampings' Bekijk deze video » Het Mooiste Liedje: Jeroen van der Boom zingt You Bekijk deze video » Jeroen van der Boom over Toppers: 'Stoppen was geen optie' Bekijk deze video »
Entertainment :
Jeroen van der Boom feest met reizigers in kersttram

De kerstdagen komen er weer aan en om het ultieme kerstgevoel over te brengen wordt de tram in Amsterdam weer omgetoverd tot kersttram. In de kersttram van SkyRadio werden de reizigers vandaag verrast met een live optreden van niemand minder dan Jeroen van der Boom. Samen met zijn kerstmannen maakte hij een feestje in de rijdende tram. Bekijk de beelden van de swingende kerstmannen en Jeroen van der Boom in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jeroen van der Boom feest met reizigers in kersttram of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen