Piet Paulusma tekent live op tv contract bij Omroep MAX

Piet Paulusma tekent live op tv contract bij Omroep MAX

<em>Piet Paulusma</em> tekent live op tv contract bij Omroep MAX Jan Slagter is dolblij dat Piet Paulusma naar zijn Omroep MAX komt. De twee besloten dan ook vandaag live op televisie bij Tijd Voor MAX het contract te ondertekenen. Bloemen en champagneMaandag kwam al naar buiten dat de Friese weerman, die eerder door SBS op straat werd gezet, naar MAX zou gaan. Dat bevestigde Piet, al liet hij ook weten dat hij nog niet getekend had. Fans van de Fries kunnen nu opgelucht ademhalen, want zij konden vandaag getuige zijn van het ondertekenen van de papieren. Dit werd gelijk gevierd met bloemen en champagne. Piets Weerbericht is vanaf 2 januari om 18.00 uur te zien op NPO1. Bekijk hoe Piet Paulusma zijn contract bij Omroep MAX tekent in de video hierboven. Piet Paulusma over ontslag: "Ik ben niet gaan schoppen en slaan" Bekijk deze video » Piet Paulusma wordt weerman Omroep MAX: 'Ik kom bij een warme omroep' Bekijk deze video »
TV :
Piet Paulusma tekent live op tv contract bij Omroep MAX

Jan Slagter is dolblij dat Piet Paulusma naar zijn Omroep MAX komt. De twee besloten dan ook vandaag live op televisie bij Tijd Voor MAX het contract te ondertekenen.

Bloemen en champagne
Maandag kwam al naar buiten dat de Friese weerman, die eerder door SBS op straat werd gezet, naar MAX zou gaan. Dat bevestigde Piet, al liet hij ook weten dat hij nog niet getekend had. Fans van de Fries kunnen nu opgelucht ademhalen, want zij konden vandaag getuige zijn van het ondertekenen van de papieren. Dit werd gelijk gevierd met bloemen en champagne. Piets Weerbericht is vanaf 2 januari om 18.00 uur te zien op NPO1.

Bekijk hoe Piet Paulusma zijn contract bij Omroep MAX tekent in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Piet Paulusma tekent live op tv contract bij Omroep MAX of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen