Roxanne Kwant (RUMAG) aangerand op station Haarlem: ‘What the fuck is er mis met je?’

Roxanne Kwant (RUMAG) aangerand op station Haarlem: ‘What the fuck is er mis met je?’

<em>Roxanne Kwant</em> (RUMAG) aangerand op station Haarlem: ‘What the fuck is er mis met je?’ Roxanne Kwant is dinsdagavond laat lastiggevallen door een man op station Haarlem. “Een man van 40/50 leek het grappig om mij aan de achterkant vast te pakken en mijn droog te neuken.” Roxanne doet aangifteRoxanne, bekend van RUMAG, doet haar verhaal op Instagram. “Op dat moment verloor ik het. Ik werd zo boos. Het is de zoveelste keer dat er zoiets gebeurt. Dat ik hem verrot begon te schelden, dat ik hem van de trap af wilde duwen.” Uiteindelijk werd ze geholpen door een meisje dat haar herkende. Roxanne is woest en gaat vandaag aangifte doen. “What the fuck is er mis met je dat je op zo’n leeftijd nog denkt: het is grappig om een meisje nu aan de achterkant vast te pakken en gewoon vol droog te neuken.” Bekijk het verhaal van Roxanne Kwant over de aanranding in de video hierboven. Wietze de Jager loopt boos weg tijdens radio-uitzending: "Hij gaat nou echt weg..." Bekijk deze video » Veronica Inside kondigt groot nieuws aan: "Dat wordt een rechtszaak" Bekijk deze video »
Entertainment :
Roxanne Kwant (RUMAG) aangerand op station Haarlem: ‘What the fuck is er mis met je?’

Roxanne Kwant is dinsdagavond laat lastiggevallen door een man op station Haarlem. “Een man van 40/50 leek het grappig om mij aan de achterkant vast te pakken en mijn droog te neuken.”

Roxanne doet aangifte
Roxanne, bekend van RUMAG, doet haar verhaal op Instagram. “Op dat moment verloor ik het. Ik werd zo boos. Het is de zoveelste keer dat er zoiets gebeurt. Dat ik hem verrot begon te schelden, dat ik hem van de trap af wilde duwen.” Uiteindelijk werd ze geholpen door een meisje dat haar herkende. Roxanne is woest en gaat vandaag aangifte doen. “What the fuck is er mis met je dat je op zo’n leeftijd nog denkt: het is grappig om een meisje nu aan de achterkant vast te pakken en gewoon vol droog te neuken.”

Bekijk het verhaal van Roxanne Kwant over de aanranding in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Roxanne Kwant (RUMAG) aangerand op station Haarlem: ‘What the fuck is er mis met je?’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen