Bridget Maasland mocht tegen André Hazes zijn zin in, de kerstboom versieren

Bridget Maasland mocht tegen André Hazes zijn zin in, de kerstboom versieren

<em>Bridget Maasland</em> mocht tegen <em>André Hazes</em> zijn zin in, de kerstboom versieren Zanger André Hazes houdt van de kerstboom opzetten en daar mag dan ook niemand bij helpen: "Je mag er echt niet mee bemoeien, dat is echt mijn taak", zegt hij streng tegen Shownieuws. "Ik durfde het niet te zeggen"Hazes bekent dat het dit jaar toch anders ging en dat hij de kerstboom samen met zijn vriendin Bridget Maasland heeft versierd: "Ik durfde het niet echt tegen haar te zeggen, maar dat komt volgend jaar wel", aldus de verliefde Hazes. Bekijk het Shownieuws interview met Hazes over het versieren van de boom hierboven. André Hazes: "Bridget mag zich niet bemoeien met opzetten kerstboom" Bekijk deze video » Rachel Hazes en Bridget Maasland bellen en appen met elkaar: "Ze is echt leuk" Bekijk deze video » Gerard Joling blaast in 2020 alweer 60 kaarsjes uit: "Dat is verschrikkelijk" Bekijk deze video »
Entertainment :
Bridget Maasland mocht tegen André Hazes zijn zin in, de kerstboom versieren

Zanger André Hazes houdt van de kerstboom opzetten en daar mag dan ook niemand bij helpen: "Je mag er echt niet mee bemoeien, dat is echt mijn taak", zegt hij streng tegen Shownieuws.

"Ik durfde het niet te zeggen"
Hazes bekent dat het dit jaar toch anders ging en dat hij de kerstboom samen met zijn vriendin Bridget Maasland heeft versierd: "Ik durfde het niet echt tegen haar te zeggen, maar dat komt volgend jaar wel", aldus de verliefde Hazes.

Bekijk het Shownieuws interview met Hazes over het versieren van de boom hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Joris&#039; Kerstboom
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland mocht tegen André Hazes zijn zin in, de kerstboom versieren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen