Maestro gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Maestro gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Maestro gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de finale van Maestro, zondagavond live op tv, nemen de overgebleven deelnemers Monic Hendrickx en Lucas Hamming het tegen elkaar op. BeethovenZij bleken de afgelopen weken de beste van de acht BN'ers die zonder enige dirigeerervaring aan het programma begonnen. In de finale dirigeren ze de Vijfde Symfonie van Beethoven en een muziekstuk naar keuze. Eigen keuzeMonic Hendrickx dirigeert in de finale het eerste deel van het 'Stabat Mater' van componist Pergolesi: 'Stabat Mater Dolorosa'. Lucas Hamming heeft gekozen voor het thema van de tv-serie Floris. Weten ze tijdens de bloedstollende finale het hoofd koel te houden? Maestro gemist? Lucas Hamming scoort drie tienen met Intouchable-thema Bekijk deze video » Maestro gemist? Monic Hendrickx krijgt "bijna" 11 punten! Bekijk deze video » Dominic Seldis bekritiseert kandidaten Maestro: "Ze waren allemaal waardeloos" Bekijk deze video »
Uitzending :
Maestro

In de finale van Maestro, zondagavond live op tv, nemen de overgebleven deelnemers Monic Hendrickx en Lucas Hamming het tegen elkaar op.

Beethoven
Zij bleken de afgelopen weken de beste van de acht BN'ers die zonder enige dirigeerervaring aan het programma begonnen. In de finale dirigeren ze de Vijfde Symfonie van Beethoven en een muziekstuk naar keuze.

Eigen keuze
Monic Hendrickx dirigeert in de finale het eerste deel van het 'Stabat Mater' van componist Pergolesi: 'Stabat Mater Dolorosa'. Lucas Hamming heeft gekozen voor het thema van de tv-serie Floris. Weten ze tijdens de bloedstollende finale het hoofd koel te houden?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maestro of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV