Vanavond bij Op1: Sinan Can, Irene Moors, Frans Bauer en meer

Vanavond bij Op1: Sinan Can, Irene Moors, Frans Bauer en meer

Vanavond bij <em>Op1</em>: Sinan Can, Irene Moors, Frans Bauer en meer Vanavond bij Op1: • Verslaggever Mick van Wely en burgemeester van Breda Paul Depla praten over het feit dat het aantal steekpartijen stijgt en de daders steeds jonger worden. • De rechter heeft beoordeeld dat de Staat in 2001 terecht 60.000 dieren heeft laten ruimen in Kootwijkerbroek in verband met de uitbraak van mond- en klauwzeer. Gedupeerde Jurgen Schreuder deelt zijn verhaal. • Irene komt langs om te vertellen over haar nieuwe programma Doorbakken en dat ze na 30 jaar weer terugkeert naar de publieke omroep. Irene Moors zielsgelukkig met kijkcijfers Doorbakken Bekijk deze video » • Sinan Can onderzoekt in zijn nieuwe serie De Lokroep de geschiedenis van de radicale islam in Nederland. De documentairemaker is te gast en vertelt meer over dit programma. • Frans Bauer begint binnenkort met zijn nieuwe theatertour, 25 jaar na de eerste tour, en blikt vooruit en terug op zijn muzikale carrière. Frans Bauer in Argentinië: "Kunnen jullie Spaans?" Bekijk deze video » Op de dinsdag ligt de presentatie van Op1 in handen van Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. De nieuwe talkshow Op1 is sinds maandag 6 januari elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Schaatser Michel Mulder vertelt bij Op1 over afscheid: "Ik ben niet goed genoeg" Bekijk deze video » Ank Bijleveld aangepakt in Op1: "Benieuwd wie ze vandaag weer voor de bus gooit" Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Sinan Can, Irene Moors, Frans Bauer en meer

Vanavond bij Op1:

• Verslaggever Mick van Wely en burgemeester van Breda Paul Depla praten over het feit dat het aantal steekpartijen stijgt en de daders steeds jonger worden.

• De rechter heeft beoordeeld dat de Staat in 2001 terecht 60.000 dieren heeft laten ruimen in Kootwijkerbroek in verband met de uitbraak van mond- en klauwzeer. Gedupeerde Jurgen Schreuder deelt zijn verhaal.

• Irene komt langs om te vertellen over haar nieuwe programma Doorbakken en dat ze na 30 jaar weer terugkeert naar de publieke omroep.

• Sinan Can onderzoekt in zijn nieuwe serie De Lokroep de geschiedenis van de radicale islam in Nederland. De documentairemaker is te gast en vertelt meer over dit programma.

• Frans Bauer begint binnenkort met zijn nieuwe theatertour, 25 jaar na de eerste tour, en blikt vooruit en terug op zijn muzikale carrière.

Op de dinsdag ligt de presentatie van Op1 in handen van Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana.

De nieuwe talkshow Op1 is sinds maandag 6 januari elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Sinan Can, Irene Moors, Frans Bauer en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV