Angela de Jong lyrisch over Carrie ten Napel in Op1

Angela de Jong lyrisch over Carrie ten Napel in Op1

Angela de Jong lyrisch over Carrie ten Napel in Op1 Angela de Jong volgt Op1 op de voet, de nieuwe NPO-talkshow met elke dag een nieuw presentatieduo. De televisierecensente heeft woensdag weer gekeken en is laaiend enthousiast over presentatrice Carrie ten Napel, die het programma aan elkaar praatte met Charles Groenhuijsen. ‘Precies de goede mix’“Ik vond haar ontzettend ontspannen”, jubelt De Jong. “Ik vond haar goed geïnformeerd. Ze had precies de goede mix van scherpte en toch leuk.” Aan het einde van de week laat de columniste weten welk duo van Op1 haar favoriet is… Bekijk het oordeel van Angela de Jong over Op1 in de AD-video hierboven. De talkshow Op1 is iedere werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: Hoe kan gamen helpen als oplossing voor lymfeklierkanker? Bekijk deze video » ‘Megxit’: Gaan prins Harry en Meghan helemaal terugtreden? Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong lyrisch over Carrie ten Napel in Op1

Angela de Jong volgt Op1 op de voet, de nieuwe NPO-talkshow met elke dag een nieuw presentatieduo. De televisierecensente heeft woensdag weer gekeken en is laaiend enthousiast over presentatrice Carrie ten Napel, die het programma aan elkaar praatte met Charles Groenhuijsen.

‘Precies de goede mix’
“Ik vond haar ontzettend ontspannen”, jubelt De Jong. “Ik vond haar goed geïnformeerd. Ze had precies de goede mix van scherpte en toch leuk.” Aan het einde van de week laat de columniste weten welk duo van Op1 haar favoriet is… Bekijk het oordeel van Angela de Jong over Op1 in de AD-video hierboven.

De talkshow Op1 is iedere werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong lyrisch over Carrie ten Napel in Op1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV