Honderden tapijten van vrachtwagen gevallen op de A16, zie de beelden hier

Honderden tapijten van vrachtwagen gevallen op de A16, zie de beelden hier

Honderden tapijten van vrachtwagen gevallen op de A16, zie de beelden hier Vrijdagavond is een vrachtwagen op de A16 bij ‘s Gravendeel een lading tapijten verloren. De honderden tapijten, verspreid over de snelweg, zorgen voor veel overlast. “Van de vrachtwagen gevallen wordt hier wel heel letterlijk genomen”, aldus Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. Automobilisten die richting Breda rijden moeten over de vluchtstrook, wat voor vertraging zorgt. Het verkeer wordt omgeleid via de A15. Bekijk hierboven de Hart van Nederland-video met de beelden van de tapijten op de A16.
Nieuws :
Honderden tapijten van vrachtwagen gevallen op de A16, zie de beelden hier

Vrijdagavond is een vrachtwagen op de A16 bij ‘s Gravendeel een lading tapijten verloren. De honderden tapijten, verspreid over de snelweg, zorgen voor veel overlast.

“Van de vrachtwagen gevallen wordt hier wel heel letterlijk genomen”, aldus Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. Automobilisten die richting Breda rijden moeten over de vluchtstrook, wat voor vertraging zorgt. Het verkeer wordt omgeleid via de A15.

Bekijk hierboven de Hart van Nederland-video met de beelden van de tapijten op de A16.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Honderden tapijten van vrachtwagen gevallen op de A16, zie de beelden hier of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV