Kaj van der Ree reageert zelf op aanklachten: "Ik had het niet moeten doen"

Kaj van der Ree reageert zelf op aanklachten: "Ik had het niet moeten doen"

Kaj van der Ree reageert zelf op aanklachten: "Ik had het niet moeten doen" Kaj van der Ree wordt beticht van seksuele intimidatie en het versturen van naaktfoto's. Nu reageert hij ook zelf op die beschuldigingen. Slachtoffer van acties Kaj van der Ree: "Hij ging zich aftrekken op mij" Bekijk deze video » Gewone jonge manDe reactie van de woordvoerder van Van der Ree start als volgt: "Ik hoop dat mensen willen begrijpen dat ik behalve een mediapersoonlijkheid ook een gewone jonge man ben die een aantal fouten heeft gemaakt en daar lessen uit wil trekken." YouTuber Kaj van der Ree ligt onder vuur door seksueel getinte berichtjes naar minderjarige meiden Bekijk deze video » Achter mij gelatenHet statement vervolgt: "Seksueel getint verkeer met minderjarigen heb ik achter mijn gelaten en ik kan verzekeren dat het ook niet meer zal gebeuren. Ik bied daarvoor mijn oprechte excuses aan, in de eerste plaats aan de jonge vrouwen die het betreft." BoulevardBij Boulevard staat mediadeskundige Rob Goossens: "Ik vind het allemaal heel erg snel. Hij lijkt heel erg de schade te beperken voor hemzelf. Uiteindelijk kun je in dit soort zaken heel snel verliezen. Bekijk hier meer over Kaj van der Ree.
Show :
Kaj van der Ree reageert zelf op aanklachten: "Ik had het niet moeten doen"

Kaj van der Ree wordt beticht van seksuele intimidatie en het versturen van naaktfoto's. Nu reageert hij ook zelf op die beschuldigingen.

Gewone jonge man
De reactie van de woordvoerder van Van der Ree start als volgt: "Ik hoop dat mensen willen begrijpen dat ik behalve een mediapersoonlijkheid ook een gewone jonge man ben die een aantal fouten heeft gemaakt en daar lessen uit wil trekken."

Achter mij gelaten
Het statement vervolgt: "Seksueel getint verkeer met minderjarigen heb ik achter mijn gelaten en ik kan verzekeren dat het ook niet meer zal gebeuren. Ik bied daarvoor mijn oprechte excuses aan, in de eerste plaats aan de jonge vrouwen die het betreft."

Boulevard
Bij Boulevard staat mediadeskundige Rob Goossens: "Ik vind het allemaal heel erg snel. Hij lijkt heel erg de schade te beperken voor hemzelf. Uiteindelijk kun je in dit soort zaken heel snel verliezen.

Bekijk hier meer over Kaj van der Ree.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kaj van der Ree reageert zelf op aanklachten: "Ik had het niet moeten doen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV