Samenvatting sc Heerenveen - Willem II

Samenvatting sc Heerenveen - Willem II

Samenvatting sc Heerenveen - Willem II Alle hoogtepunten sc Heerenveen - Willem II Samenvatting sc Heerenveen - Willem II Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Willem II. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing sc Heerenveen - Willem II Op woensdag 22 januari spelen sc Heerenveen en Willem II tegen elkaar in de achtste finale van de KNVB-beker. De wedstrijd wordt gespeeld in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. De wedstrijd begint om 20.45 uur. EredivisieWillem II is de huidige nummer drie van de Eredivisie. De club uit Tilburg doet het uitstekend. Heerenveen is de nummer acht, maar heeft slechts acht punten achterstand op Willem II. Bekijk het volledige programma van de achtste finales in de KNVB-beker. BekertoernooiIn de KNVB-beker bereikte Heerenveen de achtste finale na een 2-0 overwinning op Roda JC. Willem II was met 3-0 te sterk op Sparta. De winnaar van deze achtste finale speelt in de kwartfinale tegen de winnaar van Fortuna - Feyenoord. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Willem II in de KNVB Beker.
Voetbal :
Samenvatting sc Heerenveen - Willem II

Alle hoogtepunten sc Heerenveen - Willem II


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Willem II. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing sc Heerenveen - Willem II

Op woensdag 22 januari spelen sc Heerenveen en Willem II tegen elkaar in de achtste finale van de KNVB-beker. De wedstrijd wordt gespeeld in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. De wedstrijd begint om 20.45 uur.

Eredivisie
Willem II is de huidige nummer drie van de Eredivisie. De club uit Tilburg doet het uitstekend. Heerenveen is de nummer acht, maar heeft slechts acht punten achterstand op Willem II.

Bekijk het volledige programma van de achtste finales in de KNVB-beker.

Bekertoernooi
In de KNVB-beker bereikte Heerenveen de achtste finale na een 2-0 overwinning op Roda JC. Willem II was met 3-0 te sterk op Sparta. De winnaar van deze achtste finale speelt in de kwartfinale tegen de winnaar van Fortuna - Feyenoord.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Willem II in de KNVB Beker.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting sc Heerenveen - Willem II of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV