Bekijk beelden van herdenking 75 jaar bevrijding Auschwitz

Bekijk beelden van herdenking 75 jaar bevrijding Auschwitz

Bekijk beelden van herdenking 75 jaar bevrijding Auschwitz In Auschwitz is de bevrijding van het concentratiekamp bedacht. 75 jaar geleden kwam de verlossing voor de mensen in het kamp in Polen dankzij het Rode Leger. Zo’n 200 overlevenden zijn maandag naar Auschwitz gekomen om deze bevrijding te herdenken. In totaal zijn hier miljoenen Joden omgebracht tijdens de Tweede Wereldoorlog. Bekijk beelden van de herdenking in Auschwitz in de video van het AD hierboven. Kijk LIVE naar de Nationale Holocaust Herdenking 2020 Bekijk deze video » 75 jaar bevrijding Auschwitz: Herdenking met 200 overlevenden Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk beelden van herdenking 75 jaar bevrijding Auschwitz

In Auschwitz is de bevrijding van het concentratiekamp bedacht. 75 jaar geleden kwam de verlossing voor de mensen in het kamp in Polen dankzij het Rode Leger. Zo’n 200 overlevenden zijn maandag naar Auschwitz gekomen om deze bevrijding te herdenken. In totaal zijn hier miljoenen Joden omgebracht tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Bekijk beelden van de herdenking in Auschwitz in de video van het AD hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk beelden van herdenking 75 jaar bevrijding Auschwitz of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV