Livestream carnavalsoptocht Tilburg (Noord-Brabant)

Livestream carnavalsoptocht Tilburg (Noord-Brabant)

Kijk hierboven op zondag 23 februari vanaf 13.30 uur LIVE naar de carnavalsoptocht in Tilburg.


De Grote Optocht in Tilburg vindt op Carnavalszondag plaats. Het thema is 'Zòt zèèn is zo gèk nôg nie'. Tussen 13.30 uur en 16.00 uur wordt de optocht uitgezonden op Omroep Brabant.

Kijk hierboven op zondag 23 februari vanaf 13.30 uur LIVE naar de carnavalsoptocht in Tilburg. Bekijk hieronder de hoogtepunten van de optocht in Tiburg van 2019 terug.

Livestream <em>carnavalsoptocht</em> Tilburg (Noord-Brabant) Kijk hierboven op zondag 23 februari vanaf 13.30 uur LIVE naar de carnavalsoptocht in Tilburg. De Grote Optocht in Tilburg vindt op Carnavalszondag plaats. Het thema is 'Zòt zèèn is zo gèk nôg nie'. Tussen 13.30 uur en 16.00 uur wordt de optocht uitgezonden op Omroep Brabant. Kijk hierboven op zondag 23 februari vanaf 13.30 uur LIVE naar de carnavalsoptocht in Tilburg. Bekijk hieronder de hoogtepunten van de optocht in Tiburg van 2019 terug.
Live :
Livestream carnavalsoptocht Tilburg (Noord-Brabant)
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Livestream carnavalsoptocht Tilburg (Noord-Brabant) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV