De TV Kantine donderdag van start: Bekijk imitatie Nikkie Plessen door Elise Schaap

De TV Kantine donderdag van start: Bekijk imitatie Nikkie Plessen door Elise Schaap

De TV Kantine donderdag van start: Bekijk imitatie Nikkie Plessen door Elise Schaap De TV Kantine begint vandaag, 27 februari, op RTL 4 met een terugblik op de afgelopen tien jaar van het programma. Vervolgens zien we nieuwe persiflages van het nieuwe seizoen voorbijkomen. Gastrollen TV Kantine seizoen 11Een BN'er deelde onlangs zijn gastrol in een video op Instagram, namelijk Gerard Ekdom. Andere gastrollen zijn er onder anderen voor Rogier & Frank, Jeroen van der Boom, Alain Clark, Glennis Grace, Nienke Plas, Fred van Leer, Jan Versteegh, Vivienne van den Assem. Bekijk hierboven een fragment uit De TV Kantine van Nikkie Plessen door Elise Schaap. Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is vanaf donderdag 27 februari wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De TV Kantine: Chateau Meiland, Beste Zangers, Married at First Sight en meer Bekijk deze video » Wie speelt Martien Meiland in De TV Kantine? Bekijk deze video »
TV :
De TV Kantine donderdag van start: Bekijk imitatie Nikkie Plessen door Elise Schaap

De TV Kantine begint vandaag, 27 februari, op RTL 4 met een terugblik op de afgelopen tien jaar van het programma. Vervolgens zien we nieuwe persiflages van het nieuwe seizoen voorbijkomen.

Gastrollen TV Kantine seizoen 11
Een BN'er deelde onlangs zijn gastrol in een video op Instagram, namelijk Gerard Ekdom. Andere gastrollen zijn er onder anderen voor Rogier & Frank, Jeroen van der Boom, Alain Clark, Glennis Grace, Nienke Plas, Fred van Leer, Jan Versteegh, Vivienne van den Assem.

Bekijk hierboven een fragment uit De TV Kantine van Nikkie Plessen door Elise Schaap.

Het nieuwe seizoen van De TV Kantine is vanaf donderdag 27 februari wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De TV Kantine donderdag van start: Bekijk imitatie Nikkie Plessen door Elise Schaap of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV