Finale The Voice: Coach Waylon meeste kans om te winnen met Stef Classens en Emma Boertien

Finale The Voice: Coach Waylon meeste kans om te winnen met Stef Classens en Emma Boertien

Vrijdag 28 februari is de grote finale van The Voice of Holland te zien. De vier finalisten van The Voice seizoen 10 zijn: Daphne van Ditshuizen (Team Ali B), Sophia Kruithof (Team Anouk), Stef Classens (Team Waylon) en Emma Boertien (Team Waylon).

Twee finalisten
Team Waylon heeft de meeste kans om vanavond de eerste plek van The Voice of Holland in de wacht te slepen. De zanger heeft namelijk twee kandidaten die hij meeneemt naar de finale: Stef Classens en Emma Boertien!

Backstage bij Team Waylon
Bekijk hieronder in de Stage Stories hoe het er achter de schermen bij Team Waylon aan toe ging, en zie hoe finalisten Stef en Emma het met bloed, zweet en tranen hebben weten te schoppen tot de laatste liveshow van The Voice of Holland seizoen 10.

De finale van The Voice of Holland is vrijdag 28 februari om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering en alle fragmenten van The Voice terugkijken via Gids.tv.

Finale The Voice: Coach Waylon meeste kans om te winnen met Stef Classens en Emma Boertien Vrijdag 28 februari is de grote finale van The Voice of Holland te zien. De vier finalisten van The Voice seizoen 10 zijn: Daphne van Ditshuizen (Team Ali B), Sophia Kruithof (Team Anouk), Stef Classens (Team Waylon) en Emma Boertien (Team Waylon). Twee finalistenTeam Waylon heeft de meeste kans om vanavond de eerste plek van The Voice of Holland in de wacht te slepen. De zanger heeft namelijk twee kandidaten die hij meeneemt naar de finale: Stef Classens en Emma Boertien! The Voice: Dit zijn de finalisten van The Voice of Holland seizoen 10 Bekijk deze video » Backstage bij Team WaylonBekijk hieronder in de Stage Stories hoe het er achter de schermen bij Team Waylon aan toe ging, en zie hoe finalisten Stef en Emma het met bloed, zweet en tranen hebben weten te schoppen tot de laatste liveshow van The Voice of Holland seizoen 10. Finale The Voice: Stef blikt vooruit Bekijk deze video » De finale van The Voice of Holland is vrijdag 28 februari om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering en alle fragmenten van The Voice terugkijken via Gids.tv.
TV :
Finale The Voice: Coach Waylon meeste kans om te winnen met Stef Classens en Emma Boertien
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Finale The Voice: Coach Waylon meeste kans om te winnen met Stef Classens en Emma Boertien of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV