Bekijk hier de trailer van Destroyer met bikkelharde Nicole Kidman

Bekijk hier de trailer van Destroyer met bikkelharde Nicole Kidman

Bekijk hier de trailer van <em>Destroyer</em> met bikkelharde Nicole Kidman Annapurna Pictures heeft de eerste trailer onthuld voor de film Destroyer met Oscarwinnares Nicole Kidman (The Hours, Lion). Deze film werd op het Toronto Film Festival bijzonder goed ontvangen, en gaat rond de (gezellige) kerstdagen in Amerika in première. Wij mogen deze heftige film eind januari 2019 verwachten op het witte doek. Destroyer is vanaf 31 januari 2019 in de Nederlandse bioscopen te zien. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.
Trailer :
Bekijk hier de trailer van Destroyer met bikkelharde Nicole Kidman

Annapurna Pictures heeft de eerste trailer onthuld voor de film Destroyer met Oscarwinnares Nicole Kidman (The Hours, Lion). Deze film werd op het Toronto Film Festival bijzonder goed ontvangen, en gaat rond de (gezellige) kerstdagen in Amerika in première. Wij mogen deze heftige film eind januari 2019 verwachten op het witte doek.

Destroyer is vanaf 31 januari 2019 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de trailer van Destroyer met bikkelharde Nicole Kidman of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier