Formule 1-teams bouwen ziekenhuisapparatuur in plaats van auto's

Formule 1-teams bouwen ziekenhuisapparatuur in plaats van auto's

<em>Formule 1</em>-teams bouwen ziekenhuisapparatuur in plaats van auto's Het Formule 1-seizoen begint, zoals het er nu naar uitziet, op 14 juni met de GP van Canada. Twee weken later zal de race in Frankrijk plaatsvinden. Niemand weet of deze evenementen wel door kunnen gaan. Om toch nog van betekenis te kunnen zijn in deze periode, hebben sommige F1-teams zich ingezet om apparatuur te maken voor ziekenhuizen. Bekijk de hele video van NOS Stories over de F1-teams hierboven. Bekijk ook Vanavond bij Jinek: Ruud Gullit en Humberto Tan over de Olympische Spelen en meer Bekijk deze video » Jinek: Humberto Tan pleit voor uitstel Olympische Spelen: "Twee miljoen bezoekers, dat is onmogelijk" Bekijk deze video »
Nieuws :
Formule 1-teams bouwen ziekenhuisapparatuur in plaats van auto's

Het Formule 1-seizoen begint, zoals het er nu naar uitziet, op 14 juni met de GP van Canada. Twee weken later zal de race in Frankrijk plaatsvinden. Niemand weet of deze evenementen wel door kunnen gaan. Om toch nog van betekenis te kunnen zijn in deze periode, hebben sommige F1-teams zich ingezet om apparatuur te maken voor ziekenhuizen.

Bekijk de hele video van NOS Stories over de F1-teams hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Formule 1-teams bouwen ziekenhuisapparatuur in plaats van auto's of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV