Marleen de Rooy in talkshow M: ‘Kernboodschap Mark Rutte is: houd vol’

Marleen de Rooy in talkshow M: ‘Kernboodschap Mark Rutte is: houd vol’

Marleen de Rooy, verslaggever van de NOS, praat bij de talkshow M over de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge van vanavond over het Coronavirus. “Dit was eigenlijk de kernboodschap: houd vol”, aldus De Rooy. “Maar ook: we kijken heus wel naar de toekomst en hoe we straks met elkaar omgaan in de nieuwe werkelijkheid.”

Bekijk het gesprek met Marleen de Rooy in M hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Marleen de Rooy in talkshow <em>M</em>: ‘Kernboodschap Mark Rutte is: houd vol’ Marleen de Rooy, verslaggever van de NOS, praat bij de talkshow M over de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge van vanavond over het Coronavirus. “Dit was eigenlijk de kernboodschap: houd vol”, aldus De Rooy. “Maar ook: we kijken heus wel naar de toekomst en hoe we straks met elkaar omgaan in de nieuwe werkelijkheid.” Bekijk het gesprek met Marleen de Rooy in M hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Video: Donald Trump fel tegen verslaggever: "Dit heb ik al 15 keer gezegd" Bekijk deze video » Terugkijken: Persconferentie Mark Rutte over Coronavirus: ‘Houd vol en blijf thuis’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Marleen de Rooy in talkshow M: ‘Kernboodschap Mark Rutte is: houd vol’

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marleen de Rooy in talkshow M: ‘Kernboodschap Mark Rutte is: houd vol’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV