Briefje Van Jan maakt André Hazes helemaal af: ‘Doodziek word ik van je!’ (video)

Briefje Van Jan maakt André Hazes helemaal af: ‘Doodziek word ik van je!’ (video)

Het Briefje Van Jan is een terugkerend item in het Veronica Inside radioprogramma van Wilfred Genee. Deze keer heeft Jan Dijkgraaf het gemunt op André Hazes. “Dood- en dood- en doodziek word ik van je!”

‘Hazes nog erger dan Gordon’
Met keiharde woorden wordt Hazes met de grond gelijk gemaakt. “Je bent van alle publiciteitsgeile imbecielen die ik ken met afstand de meest wanstaltige. Nog erger dan Gordon. En weet je wat ik nou zo raar vind, André? Dat zo'n lul van een gozer zo'n leuke zus heeft.”

Bekijk het hele Briefje Van Jan over André Hazes in de video hieronder.

<em>Briefje Van Jan</em> maakt André Hazes helemaal af: ‘Doodziek word ik van je!’ (video) Het Briefje Van Jan is een terugkerend item in het Veronica Inside radioprogramma van Wilfred Genee. Deze keer heeft Jan Dijkgraaf het gemunt op André Hazes. “Dood- en dood- en doodziek word ik van je!” ‘Hazes nog erger dan Gordon’Met keiharde woorden wordt Hazes met de grond gelijk gemaakt. “Je bent van alle publiciteitsgeile imbecielen die ik ken met afstand de meest wanstaltige. Nog erger dan Gordon. En weet je wat ik nou zo raar vind, André? Dat zo'n lul van een gozer zo'n leuke zus heeft.” Bekijk het hele Briefje Van Jan over André Hazes in de video hieronder. Monique Westenberg lucht hart over stukgelopen relatie Bridget en Hazes: "Dat ging 'm toch niet worden'' Bekijk deze video » André Hazes breekt een ei met spierbal, bekijk de video Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Briefje Van Jan maakt André Hazes helemaal af: ‘Doodziek word ik van je!’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier