Babynieuws: Kim Feenstra zwanger van eerste kindje en deelt echo beelden

Babynieuws: Kim Feenstra zwanger van eerste kindje en deelt echo beelden

Kim Feenstra is in verwachting en deelt samen met haar vriend Stanley trots een zwart-wit video, waarin ze laat zien zwanger te zijn. Het stel straalt als nooit te voren.

Eerste kindje
In de mooie video zijn Kim en Stanley door de jaren heen te zien. Na alle romantische beelden uit het verleden, wordt er ineens overgeschakeld naar een ander fragment. Namelijk een fragment van het stel bij de verloskundige. Kim en Stanley kijken gelukkiger dan ooit en zien de echo van hun eerste kindje. Heel veel volgers feliciteren het stel.

Bekijk hieronder de prachtige zwangerschapsaankondiging-video die Kim Feenstra op haar Instagram deelt.

Babynieuws: <em>Kim Feenstra</em> zwanger van <em>eerste kindje</em> en deelt echo beelden Kim Feenstra is in verwachting en deelt samen met haar vriend Stanley trots een zwart-wit video, waarin ze laat zien zwanger te zijn. Het stel straalt als nooit te voren. Eerste kindjeIn de mooie video zijn Kim en Stanley door de jaren heen te zien. Na alle romantische beelden uit het verleden, wordt er ineens overgeschakeld naar een ander fragment. Namelijk een fragment van het stel bij de verloskundige. Kim en Stanley kijken gelukkiger dan ooit en zien de echo van hun eerste kindje. Heel veel volgers feliciteren het stel. Bekijk hieronder de prachtige zwangerschapsaankondiging-video die Kim Feenstra op haar Instagram deelt.
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Babynieuws: Kim Feenstra zwanger van eerste kindje en deelt echo beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier