Zien: Mooi Wark maakte nummer voor Irma Sluis "uit verveling"

Zien: Mooi Wark maakte nummer voor Irma Sluis "uit verveling"

Zien: Mooi Wark maakte nummer voor <em>Irma Sluis</em> &quot;uit verveling&quot; De Drentse band Mooi Wark heeft momenteel veel succes met een speciaal nummer, dat ze hebben geschreven voor doventolk Irma Sluis. PowNed-verslaggever Dennis Schouten ging op bezoek bij de rockers om te vragen waar ze de inspiratie vandaan hebben gehaald en waarom ze het nummer überhaupt hebben gemaakt. De reden? Verveling. Bekijk de reportage van PowNed-hierboven. Bekijk ook Bekijk hier de bijzondere ode aan Irma Sluis door Mooi Wark Bekijk deze video » Wetsvoorstel over gebarentolk: altijd een Irma Sluis in crisistijd? (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Mooi Wark maakte nummer voor Irma Sluis "uit verveling"

De Drentse band Mooi Wark heeft momenteel veel succes met een speciaal nummer, dat ze hebben geschreven voor doventolk Irma Sluis. PowNed-verslaggever Dennis Schouten ging op bezoek bij de rockers om te vragen waar ze de inspiratie vandaan hebben gehaald en waarom ze het nummer überhaupt hebben gemaakt. De reden? Verveling.

Bekijk de reportage van PowNed-hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mooi Wark maakte nummer voor Irma Sluis "uit verveling" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV