Zien: Gerard Joling zingt samen met Jeroen 'Laat Me' van Ramses Shaffy

Zien: Gerard Joling zingt samen met Jeroen 'Laat Me' van Ramses Shaffy

Hieronder zie je een fragment van De beste liedjes van... met Gerard Joling. Je kunt de hele uitzending van zaterdag 30 mei terugkijken bij Gids.tv.

Jeroen van der Boom ontvangt in zijn nieuwe programma De beste liedjes van... een bijzondere muzikale gast achter zijn piano. Samen met zijn gast richt Jeroen zich op hun gemeenschappelijke passie: 'de liefde voor muziek'. In de aflevering van 30 mei is Gerard Joling te gast. Hij koos voor het prachtige nummer van Ramses Shaffy: Laat Me.

Bekijk het hele fragment in de video hieronder. De beste liedjes van... is om 21.50 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna De beste liedjes van Gerard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Gerard Joling</em> zingt samen met Jeroen 'Laat Me' van <em>Ramses Shaffy</em> Hieronder zie je een fragment van De beste liedjes van... met Gerard Joling. Je kunt de hele uitzending van zaterdag 30 mei terugkijken bij Gids.tv. Jeroen van der Boom ontvangt in zijn nieuwe programma De beste liedjes van... een bijzondere muzikale gast achter zijn piano. Samen met zijn gast richt Jeroen zich op hun gemeenschappelijke passie: 'de liefde voor muziek'. In de aflevering van 30 mei is Gerard Joling te gast. Hij koos voor het prachtige nummer van Ramses Shaffy: Laat Me. Bekijk het hele fragment in de video hieronder. De beste liedjes van... is om 21.50 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna De beste liedjes van Gerard terugkijken bij Gids.tv. Hilarische beelden: Gerard Joling en Gordon kruipen in de huid van Bert en Ernie Bekijk deze video » Doodsbange Gerard Joling piekert over huidkanker, bekijk beelden bij de dokter Bekijk deze video »
Amusement :
Zien: Gerard Joling zingt samen met Jeroen 'Laat Me' van Ramses Shaffy

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Gerard Joling zingt samen met Jeroen 'Laat Me' van Ramses Shaffy of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV