NOS Stories: Urine deelnemers Tour de France opnieuw getest op doping

NOS Stories: Urine deelnemers Tour de France opnieuw getest op doping

<em>NOS Stories:</em> Urine deelnemers <em>Tour de France</em> opnieuw getest op doping De urine van deelnemers van de Tour de France wordt opnieuw getest. Vooral de Tour van 2017 ligt onder een vergrootglas. Deze editie werd gewonnen door Chirs Froome. De reden dat de urinetesten onder de loep worden genomen, is het onderzoek naar Mark Schmidt. Hij zou aan het hoofd hebben gestaan van een netwerk dat bloedtransfusies uitvoerde bij sporters. Bekijk de beelden van NOS Stories over Tour de France hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Bekijk hele docu over Lance Armstrong: ook in 2010 ontkende hij dopinggebruik nog Bekijk deze video » Talkshow M: winnaar Tom Dumoulin over Giro d'Italia: ''Als sporter wil je altijd meer'' Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS Stories: Urine deelnemers Tour de France opnieuw getest op doping

De urine van deelnemers van de Tour de France wordt opnieuw getest. Vooral de Tour van 2017 ligt onder een vergrootglas. Deze editie werd gewonnen door Chirs Froome. De reden dat de urinetesten onder de loep worden genomen, is het onderzoek naar Mark Schmidt. Hij zou aan het hoofd hebben gestaan van een netwerk dat bloedtransfusies uitvoerde bij sporters.

Bekijk de beelden van NOS Stories over Tour de France hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Stories: Urine deelnemers Tour de France opnieuw getest op doping of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV