Op1: Cora van Nieuwenhuizen praat over de uitzonderlijke droogte in Nederland

Op1: Cora van Nieuwenhuizen praat over de uitzonderlijke droogte in Nederland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Niet eerder viel er in Nederland zo weinig regen als in dit jaar. Dit heeft zelfs geleid tot een nieuw record: het is sinds 1976 niet zo droog geweest. Minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen, was te gast bij Op1 en maakt zich grote zorgen over deze historische droogte.

Bekijk het hele item in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: <em>Cora van Nieuwenhuizen</em> praat over de uitzonderlijke droogte in Nederland Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 4 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Niet eerder viel er in Nederland zo weinig regen als in dit jaar. Dit heeft zelfs geleid tot een nieuw record: het is sinds 1976 niet zo droog geweest. Minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen, was te gast bij Op1 en maakt zich grote zorgen over deze historische droogte. Bekijk het hele item in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Ruben Koops vertelt over app-verkeer tussen Femke Halsema en Ferd Grapperhaus Bekijk deze video » Jinek: Cora van Nieuwenhuizen kijkt "met tranen in de ogen" naar bosbranden Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Cora van Nieuwenhuizen praat over de uitzonderlijke droogte in Nederland

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Cora van Nieuwenhuizen praat over de uitzonderlijke droogte in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV