Mascha Feoktistova deelt beelden pasgeboren Mila & noemt bevalling 'traumatisch'

Mascha Feoktistova deelt beelden pasgeboren Mila & noemt bevalling 'traumatisch'

Vlogster Mascha Feoktistova is 6 juli 2020 bevallen van haar eerste kindje. Ze heeft de naam Mila Poppy van Vlierden gekregen en is met een gebroken armpje ter wereld gekomen. Voor Mascha en haar man Gregor van Vlierden was het nogal een heftige bevalling. Dit vertelt ze vandaag op Instagram.

"We hebben het er zo moeilijk mee"
In haar Instagram Stories laat de beautyvlogger weten bij te moeten komen van de bevalling. Ook vraagt ze haar volgers om raad. Ze heeft namelijk overslag kleding nodig. Vanwege het gebroken armpje kan kleine Mila geen normale babykleding aan. Door alle lieve berichtjes is Mascha erg emotioneel en deelt even later nog een berichtje: "Mega huilen nu trouwens om alles. Iedereen is zo lief. Ik vind het echt zo lastig om er nu nog veel over te vertellen. We hebben over 6 weken een gesprek in het ziekenhuis erover om alles te verwerken, maar het is helaas allemaal redelijk traumatisch verlopen en we hebben het er zo moeilijk mee", aldus Mascha woensdag 8 juli in haar Instagram Stories.

Bekijk hieronder de eerste foto van Mila Poppy van Vlierden.

Zie hieronder de allerlaatste vlog van Beautygloss voor de baby er is.

<em>Mascha Feoktistova</em> deelt beelden pasgeboren <em>Mila</em> &amp; noemt bevalling 'traumatisch' Vlogster Mascha Feoktistova is 6 juli 2020 bevallen van haar eerste kindje. Ze heeft de naam Mila Poppy van Vlierden gekregen en is met een gebroken armpje ter wereld gekomen. Voor Mascha en haar man Gregor van Vlierden was het nogal een heftige bevalling. Dit vertelt ze vandaag op Instagram. "We hebben het er zo moeilijk mee"In haar Instagram Stories laat de beautyvlogger weten bij te moeten komen van de bevalling. Ook vraagt ze haar volgers om raad. Ze heeft namelijk overslag kleding nodig. Vanwege het gebroken armpje kan kleine Mila geen normale babykleding aan. Door alle lieve berichtjes is Mascha erg emotioneel en deelt even later nog een berichtje: "Mega huilen nu trouwens om alles. Iedereen is zo lief. Ik vind het echt zo lastig om er nu nog veel over te vertellen. We hebben over 6 weken een gesprek in het ziekenhuis erover om alles te verwerken, maar het is helaas allemaal redelijk traumatisch verlopen en we hebben het er zo moeilijk mee", aldus Mascha woensdag 8 juli in haar Instagram Stories. Bekijk hieronder de eerste foto van Mila Poppy van Vlierden. Zie hieronder de allerlaatste vlog van Beautygloss voor de baby er is. Bekijk ook Hoogzwangere Mascha Feoktistova klaar met gluurders Bekijk deze video » Zien: Dochtertje Mascha Feoktistova geboren met gebroken arm, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Mascha Feoktistova deelt beelden pasgeboren Mila & noemt bevalling 'traumatisch'

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mascha Feoktistova deelt beelden pasgeboren Mila & noemt bevalling 'traumatisch' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV