Zien: Maxime Meiland danst in nieuwe collectie van haar kledingmerk Monciel

Zien: Maxime Meiland danst in nieuwe collectie van haar kledingmerk Monciel

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Het zat Maxime Meiland niet mee. De realityster leek al haar ontwerpen voor haar kledingmerk Monciel namelijk te hebben overgenomen van de site AliExpress.

Dansen op Wham
Het is nog steeds behoorlijk discutabel hoe eigen haar ontwerpen zijn, maar de influencer laat weten zich er niets van aan te trekken. In de video die ze afgelopen week deelde is ze dansend te zien in haar nieuwe kledinglijn.

Bekijk de outfits van Maxime Meiland in de video hieronder.

Zien: <em>Maxime Meiland</em> danst in nieuwe collectie van haar kledingmerk <em>Monciel</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Het zat Maxime Meiland niet mee. De realityster leek al haar ontwerpen voor haar kledingmerk Monciel namelijk te hebben overgenomen van de site AliExpress. Dansen op WhamHet is nog steeds behoorlijk discutabel hoe eigen haar ontwerpen zijn, maar de influencer laat weten zich er niets van aan te trekken. In de video die ze afgelopen week deelde is ze dansend te zien in haar nieuwe kledinglijn. Bekijk de outfits van Maxime Meiland in de video hieronder. Maxime Meiland over haar kledinglijn voor de 'langere vrouw' Bekijk deze video » Martien Meiland maakt Erica belachelijk: "Zij heeft geen look" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Maxime Meiland danst in nieuwe collectie van haar kledingmerk Monciel

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Maxime Meiland danst in nieuwe collectie van haar kledingmerk Monciel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV