Video: Fatima Moreira de Melo in gesprek windsurfer met Kiran Badloe

Video: Fatima Moreira de Melo in gesprek windsurfer met Kiran Badloe

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Om het gemis van de sportzomer een beetje goed te maken, ging Fatima Moreira de Melo namens RTL Boulevard in gesprek met windsurfer en wereldkampioen Kiran Badloe. Bekijk het hele item in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Fatima Moreira de Melo</em> in gesprek windsurfer met <em>Kiran Badloe</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Om het gemis van de sportzomer een beetje goed te maken, ging Fatima Moreira de Melo namens RTL Boulevard in gesprek met windsurfer en wereldkampioen Kiran Badloe. Bekijk het hele item in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: Voetbalwereld lijdt financieel onder coronacrisis Bekijk deze video » RTL Boulevard: Fatima Moreira de Melo terug op hockeyveld met Eva de Goede (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Fatima Moreira de Melo in gesprek windsurfer met Kiran BadloeCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Fatima Moreira de Melo in gesprek windsurfer met Kiran Badloe of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier